Първата детска градина в кв. Малинова долина отвори врати от днес.

...
Първата детска градина в кв. Малинова долина отвори врати от днес.
Коментари Харесай

Отвори врати първата детска градина в кв. Малинова долина

Първата детска градина в кв. " Малинова котловина "  отвори порти от през днешния ден. Това разгласи кметът на София. 

През вратите пристъпиха 86 деца, които са признати на настоящо класиране.

" Това е една от най-големите градини в София. Тя е за 16 групи, разполага с просторни занимални, спални пространства, 4 зали за спорт и изкуство, детски площадки за всяка група, спортна площадка навън, плувен басейн, както и необятен двор ", уточни Терзиев. 

За първото генерално класиране на 10 май в Информационната система са оповестени 40 свободни места за две яслени групи и 190 свободни места за първа, втора и трета култивиран групи, сподели още той. 

" Пожелавам триумф на целия екип на 190-та детска градина. През целия мандат ще продължим да работим, с цел да може всяко дете да може да посещава детска градина и родителите му да са спокойни. Обещал съм, че след 4 години въпросът с неналичието тук-там в градините в София няма да го има. И съм фокусиран дружно с моя екип това да се случи.

На децата тук искам благополучие и светлина, само че дано да се грижат градината, да я пазят и тя да бъде прелестна, както е и през днешния ден. 

Предстои да се избере име на детската градина и оферти могат да дават всички родители посредством районния кмет на " Студентски ", приключва столичният кмет.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР